top of page

WEB-DESIGN

Wat een goede website is, dat is voor ieder bedrijf anders. Wij denken met je mee en komen met een oplossing voor ieder budget, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daardoor haal je uit je website wat voor jou van belang is. Van een informatieve website tot een maatwerk website inclusief strategisch advies.

EEN WEBSITE DIE BIJ JOU PAST!

SNEL ONLINE

We streven ernaar om je nieuwe website zo snel mogelijk af te hebben zodat je lekker snel online bent.

OP MAAT GEMAAKT

Wij maken websites volledig op maat zodat die zo goed mogelijk past bij jouw bedrijf. Een website helemaal in stijl die jij in gedachten had! 

ALLE APPARATEN

De websites die wij voor je maken zijn zowel goed zichtbaar op de laptop of computer als op de telefoon of tablet!

Website Maken Bij Freeze Media in het Gooi

WIJ ONTWERPEN JOUW WEGEN IN HET DIGITALE LANDSCHAP!

Wij verzorgen een complete, professionele, originele en betaalbare website voor jou en/of jouw bedrijf!

Voor de bouw van jouw nieuwe website maken we gebruik van vaste elementen en modules. Deze modules combineren we voor iedere klant op een andere manier, waardoor je altijd een onderscheidende website krijgt.

Door de flexibiliteit van de modules en elementen kan de website voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is?  Neem dan contact met ons op!

EEN KLIK TEGELIJK

We kunnen in principe alles maken. Als je nog geen idee heb wat je ongeveer wilt, kunnen we een meeting inplannen. In deze meeting gaan we het hebben over wat je mooi vindt en wat je graag in je website wilt hebben. Misschien heb je wel zelf al over de website nagedacht en heb je een voorstel voor ons. Wij kunnen met elk denkbaar design overweg. Heb je al een voorkeur voor een bepaald design? Dan is dat geen probleem en proberen we een website volledig naar jouw wens te maken.

Zodra we het eens zijn over de vorm en inhoud gaan we aan de slag. De inhoud (teksten, foto’s) lever je bij ons aan, wij zorgen voor de rest. Beschik je niet over foto’s? Geen probleem. We kunnen professionele foto's laten maken door een van onze fotografen. Samen gaan we aan de slag om een zo mooi en goed mogelijke website te maken die past bij jouw wensen!

KLAAR OM JOUW IDEEËN TOT LEVEN TE BRENGEN?

bottom of page