top of page

SOCIAL MEDIA MARKETING

Bij Freeze Media bieden we graag compleet pakket aan, inclusief het creëren van een nieuwe online content én sociale media management van diverse kanalen. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf beter scoort én dat potentiële klanten jouw business weten te vinden.

MEER UIT JE                                HALEN?
GAAN WE REGELEN!


 

Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om de sociale media van je bedrijf volledig te benutten. Het is dé manier van communiceren met (potentiële) doelgroep. Wil je graag dat we dit voor jou onderhouden zodat jij er geen omkijken meer naar hebt, of vindt je het leuk maar heb je er wel wat hulp bij nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden!

MARKETING

WAAROM SOCIAL MEDIA MARKETING?

COMMUNICATIE

Wanneer je actief op social media bent, kunnen klanten jouw organisatie makkelijker bereiken

BEREIK

Via social media heb je binnen een korte tijd een massaal bereik en zorgt voor naamsbekendheid.

PERSOONLIJKHEID

Via social media content kan je je merk een persoonlijkheid geven. Zo straal je een boodschap, mening en een karakter uit. 

SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN

Wil je de sociale media van jouw bedrijf graag een boost geven? Dan gaan we graag voor je aan de slag!

Bij Freeze Media bieden we graag één compleet pakket aan inclusief het creëren van een nieuwe online huisstijl, content creatie én sociale media management van diverse kanalen.

We zorgen ervoor dat jouw bedrijf beter scoort én dat potentiële klanten jouw business weten te vinden.  Ieder merk heeft zijn eigen verhaal, en dit weten wij als geen ander. Met dit idee gaan we voor je an de slag om jouw content optimaal en passend te maken bij jouw bedrijf! Vind je Social Media wel heel leuk maar heb je nog en beetje hulp nodig?  Ook dat kunnen wij regelen! Neem gerust contact met ons op!

Basis
Media

VOOR DE BASIC SOCIALS!

Creatieve captions

Social media strategie

2 social media kanalen

2 posts per week!

€299
PER MAAND

Premium
Media

VOOR DE SHINERS!

2 posts per week!

2 social media kanalen

Social media strategie

Optie tot advertenties

Creatieve captions

€399
PER MAAND

Super
Deluxe
Media

ULTRA SUPER SHINE!

2 posts per week!

2 social media kanalen

Social media strategie

Optie tot advertenties!

Creatieve captions

Content creatie

€???
PER MAAND

CONTENT CREATIE

In de snelle wereld van vandaag is de aandacht van je doelgroep kostbaar. Wij begrijpen het belang van een boodschap die direct resoneert. Onze content benadrukt de kern van jouw verhaal, waardoor het publiek snel betrokken raakt en begrijpt waar het om draait. Minder is meer, en wij brengen jouw boodschap naar de kern.

KLINKT TOF! HIER MOET IK MEER VAN WETEN.

bottom of page