top of page

VIDEOGRAFIE

Het wordt steeds makkelijker om video’s te maken, maar steeds moeilijker om op te vallen. De timeline van je doelgroep staat bomvol! Hoe zorg je ervoor dat je eruit springt? Een onvergetelijke indruk maakt? En de kijker uiteindelijk voor jou kiest? 

DSC03640.JPG

'EEN BEELD ZEGT MEER DAN 1000 WOORDEN'

Bij Freeze Media geloven we in de impact van videografie en het vermogen om momenten te vereeuwigen. Ons getalenteerde team van videografen heeft een scherp oog voor detail en een passie voor het vastleggen van de essentie van elk moment.

Of het nu gaat om het creëren van boeiende bedrijfsvideo's, meeslepende documentaires, onvergetelijke bruiloftsvideo's of luchtopnamen met behulp van drones, we streven ernaar om verhalen te vertellen die een blijvende indruk achterlaten.

b59f42_9eed914e1f2e450b87606218d252c546~mv2.webp

VIDEO'S

Video is een uiteenlopend begrip. Er zijn enorm veel verschillende soorten van video's. Videografie is de kunst van het vastleggen en vertellen van verhalen door middel van bewegende beelden. Het gaat verder dan alleen het opnemen van beelden; het is een krachtig medium dat emoties kan oproepen, informatie kan overbrengen en mensen kan inspireren

BEDRIJFSCONTENT

Ontdek de kracht van boeiende bedrijfscontent bij Freeze. We creëren overtuigende content door middel van video's om jouw merkverhaal tot leven te brengen. Vergroot je online zichtbaarheid en trek nieuwe klanten aan met onze op maat gemaakte contentstrategieën. Laat ons jouw bedrijf helpen opvallen in de digitale wereld. 

BEDRIJFSFILM

Een bedrijfsfilm is hét visitekaartje van je bedrijf. Door middel van een bedrijfsvideo kun je namelijk jouw bedrijf op een positieve manier presenteren aan de buitenwereld. Uiteraard met de bedoeling dat de kijker zo enthousiast wordt en zaken met jullie wil gaan doen. Wat maakt jullie bedrijf uniek? Wat is de boodschap en wat willen jullie uitstralen?

EVENEMENTENVIDEO

Bij Freeze begrijpen we dat elk evenement uniek is en zijn eigen verhaal heeft. Wij zijn experts in het vangen van de sfeer, emoties en hoogtepunten van elk evenement. Onze evenementenvideo's dienen niet alleen als herinnering voor jou, maar kunnen ook worden gebruikt voor marketingdoeleinden en het vergroten van de betrokkenheid op sociale media.

BEDRIJFSCONTENT

Wij zijn experts in het creëren van effectieve content voor bedrijven en we begrijpen dat een sterke online aanwezigheid essentieel is in de moderne zakelijke wereld.

Onze contentmakers zijn bedreven in het schrijven van overtuigende blogs, het produceren van boeiende video's en het ontwerpen van visueel aantrekkelijke content die jouw merkverhaal tot leven brengen. We zorgen ervoor dat jouw boodschap helder en overtuigend wordt overgebracht naar jouw doelgroep.

Bij Freeze Media werken we met een gepersonaliseerde aanpak om ervoor te zorgen dat elke video perfect past bij jouw merk en doelstellingen. We nemen de tijd om je doelgroep en de markt te begrijpen, zodat we jouw video perfect kunnen afstemmen op de juiste kijkers. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk van creatievelingen, waardoor we naast videografie ook andere creatieve diensten kunnen leveren.

DRONE FOTO'S/ VIDEO'S

Ook dat kan bij ons ;)

BEDRIJFSFILM

Mensen zijn super visueel ingesteld! Dat is een belangrijke reden waarom bedrijfsfilms zo populair zijn. Daarnaast is een bedrijfsfilm het perfecte middel om de pluspunten van jouw bedrijf uit te lichten. Je toont op originele wijze jouw kwaliteiten aan je doelgroep. Ook zijn bedrijfsfilms extreem breed inzetbaar: van volledige inkijk in je bedrijf tot productvideo en van productvideo tot uitlegvideo. Hoe gaan wij dan te werk? 

1: VERHAAL

Een bedrijfsfilm laten maken begint bij het bedrijfsverhaal. Wat wil je je (potentiële) klanten laten zien?

2: CONCEPT

Samen maken we een origineel concept wat volledig aansluit bij jouw ideeën en bedrijf.

3: PRODUCTIE

Wij komen op de afgesproken locatie om de opnames te maken waarna deze gemonteerd worden.

4: EINDWERK

Je krijgt een concept aangeleverd. Wanneer je dit helemaal goedkeurd, is de video van jou! Als je het nog iets wil bijschaven, is dat ook geen probleem. 

EVENEMENTENVIDEO

Evenementenvideo's of aftermovies leggen de magie, de energie en de onvergetelijke momenten van jouw speciale gebeurtenissen vast. Bij Freeze zijn we gespecialiseerd in het vastleggen van evenementen op een meeslepende en professionele manier.

Of het nu gaat om bedrijfsconferenties, bruiloften, festivals of andere bijeenkomsten, onze ervaren videografen vangen de sfeer en emoties op een manier die jouw publiek betovert. 

Het is de beste manier om de dierbare herinneringen van je speciale dag of feest te herbeleven. Een goede fotograaf kan spontaniteit en emoties ook vastleggen op foto's, maar op film komt het toch net een tikkie intenser over.

Je hoeft niet bang te zijn dat er een hele filmcrew over je schouder meekijkt en dat je 25 takes moet doen voordat het perfecte shot erop staat. De foto- of videograaf zal nauwelijks zichtbaar aan het werk zijn.

CONTACT

Bedankt voor je bericht! Je hoort snel van ons!

bottom of page